Föreläsning och yogaklasser

Jag tror på att dela erfarenheter med varandra

Vill du höra mer om ämnen som rör fysioterapi (sjukgymnastik), boka en yogaklass för ditt företag, en grupp eller PT eller om du vill veta mer om CRPS och hur det är att leva med kronisk värk? Välkommen att kontakta mig i kontformuläret nedanför. Jag anpassar mina föreläsningar och yogaklasser så att den passar just dig och dina önskemål.

Vill du yoga tillsammans med mig?
Fredag 6 juli kl. 9-9:55, yoga softFriskis&Svettis Halmstad*

Fredag 14 juli kl. 9-9:55, yoga softFriskis&Svettis Halmstad*

Torsdag 26 juli kl. 18:30-19:25, yoga, Norre Katts park Halmstad.
Torsdagar v. 27-31 kl. 18:30 bjuder Friskis&Svettis Halmstad på träning i Norre Katts park. 26 juli leder jag och Stina yoga. Vi hälsar nya och erfarna yogis välkomna! Ta med en matta eller en handduk som du kan använda ute, vi kommer att vara på en gräsmatta. En filt och tröja kan vara bra att ta med sig. Passet är gratis.

Fredag 27 juli kl. 9-9:55, yoga softFriskis&Svettis Halmstad*

Onsdag 1 augusti kl. 17:30, yogaFriskis&Svettis Halmstad*
En yogaklass under bar himmel. Om du har en egen yogamatta får du gärna ta med den, annars uppskattar vi att du tar med dig en handduk att lägga under yogamattan som du lånar av oss – så får vi inte in hela gräsmattan i träningssalarna.

Onsdag 8 augusti kl. 17:30, yogaFriskis&Svettis Halmstad*

Onsdag 15 augusti kl. 17:30, yogaFriskis&Svettis Halmstad*

*Gruppträning på Friskis&Svettis Halmstad, bokning för medlemmar via Friskis hemsida. Om du inte är medlem kan du boka en plats genom att ringa recepteionen 035-10 18 17.