Kommande bok

Håll utkik! Snart släpps boken ”Vägen framåt – i en vardag med CRPS”, en bok om min vardag med det komplexa smärtsyndromet CRPS. På grund av dess komplikationer ledde syndromet till en lårbensamputation sommaren 2019.

cropped-7-augusti19-1.jpeg

Fröet till boken såddes av en av mina läkare, han som varit med mig större delen av denna upp och nervända vardag med CRPS. Han har stöttat mig otroligt mycket och har verkligen försökt att hjälpa mig på alla möjliga och omöjliga sätt.

Juli 2017 var jag inlagd på Hallands sjukhus Kungsbacka. Läkaren kom in till mig för att fråga hur det gick för mig. Jag har länge skrivit dagbok, det är mitt sätt att minnas, men framförallt att sortera tankarna och landa i nuet. Det är också mitt sätt att försöka sätta ord på alla känslor som gömmer sig inom mig. Jag, liksom många andra är mycket bra på att trycka undan och ignorera det som känns jobbigt. När han kom in på mitt rum på avdelningen skrev jag. Jag försökte skingra tankarna från den extrema smärta jag upplevde från min vänstra knäled. Han sa till mig att jag borde skriva en bok för att dela med mig av mina upplevelser som patient. Där började tankarna på en bok.

Min förhoppning var att den sommaren skulle bli slutet på en utdragen knäskada. Det visade sig istället vara fortsättningen på min där ifrån livslånga historia med Komplext Regionalt Smärtsyndrom, CRPS.

Den här boken är till dig som lider av syndromet CRPS eller en annan smärtsjukdom, -syndrom eller -skada. Den är till dig som är anhörig och dig som utbildar dig eller är legitimerad vårdpersonal. Den är också till dig som är nyfiken. Boken är till er alla som vill ta del av en av många livshistorier. Det här är min berättelse om min upp och nervända vardag med CRPS.

Malin Gerdle

– vägen framåt i en vardag med CRPS

Vill du komma i kontakt med mig?

Kontakta mig via mail eller sociala medier. Det går också bra att kontakta mig via kontakt-formuläret under fliken ”kontakt”.

%d bloggare gillar detta: