Länkkärlek

Här delar jag med mig av de personer/organisationer/
företag som har en extra stor betydelse för mig.

Friskis&Svettis består av 159 ideella idrottsföreningar. Allra störst är Friskis i Sverige men det finns även några föreningar i bl.a. Norge. Jag är aktiv som funktionär i Halmstad sedan 10 år tillbaka. Det är här jag fann min träningsglädje på riktigt. Jag är bl.a. utbildad och licensierad jympaledare och IndoorWalkingledare genom Friskis&Svettis.

Strandhälsan är ett gym och rehabcenter i Falkenberg. Här jobbar både fysioterapeuter, gruppträningsinstruktörer, massör och kiropraktor. Jag är både fysioterapeut och gruppträningsinstruktör på Strandhälsan där jag bl.a. leder cirkelträning och spinning.

Paz by Julia gör otroligt vackra smycken med yogiskt tema.

YogiMe handgjorda organiska yogabyxor från Sverige – mina mest använda och omtyckta yogabyxor! Finns i både vuxen- och barnstorlekar.

Aldrigensam är ett informationsprojekt om psykisk ohälsa som startades av Charlie Eriksson. Syftet är att skapa en mer öppen dialog om ämnet psykisk ohälsa – alla kan drabbas men inga pratar om det. I boken Aldrig ensam berättar Charlie om sina egna erfarenheter om psykisk ohälsa. Om du vill stödja Aldrig ensams arbete för att sprida kunskap och skapa en acceptans kring ämnet psykisk ohälsa kan du klicka här, då kommer du till deras webbshop.

Yogobe kan du yoga online för många duktiga och erfarna yogalärare i Norden.

Global Yoga är yoga 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvats med mentala intentioner.