Malin i media

Jag har fått förmånen att dela min CRPS-resa med er primärt via min hemsida och Instagram, och via journalister som har kontaktat mig och vill berätta min historia. Alla de möjligheter gör mig så otroligt tacksam. Varför? Många lider av långvarig smärta, några har blivit diagnostiserad av CRPS och andra något annat. Jag är en av få personer som diagnostiserats av just CRPS, ett mycket ovanligt neurologiskt smärtsyndrom.

Som konsekvens av CRPS valde jag till slut att amputera mitt vänsterben. Det är ett beslut jag är så stolt över mig själv, att jag vågade ta det och sedan genomföra amputationen.

Idag är CRPS-smärtan fortfarande kvar. Men den stora skillnaden är att jag kan gå, vilket jag inte kunnat på flera år. Det är för mig en riktigt stor frihetskänsla som bubblar inom mig.

Här kan du ta del av intervjuer /reportage som gjorts om mig och min livslånga CRPS-resa:

Hallandsposten, 3 mars 2020

Allas, Nr. 22 2020

Malin Gerdle

– vägen framåt i en vardag med CRPS

Vill du komma i kontakt med mig?

Kontakta mig via mail eller sociala medier. Det går också bra att kontakta mig via kontakt-formuläret under fliken ”kontakt”.

%d bloggare gillar detta: