Om Malin

Jag är jag. Ingen annan. Jag är den bästa versionen av mig själv. Det innebär inte alltid att jag är pigg och glad, vänlig mot allt och alla, och är en super-människa. Jag har lätt för att gömma mig bakom ett leende eller ett skratt – för att slippa visa det som egentligen snurrar inom mig. Eller, egentligen är det kanske för att jag själv inte ska behöva ta itu med alla de tankar och känslor som finns inom mig. Kanske. Jag vet inte riktigt. Livet är en ständigt pågående resa. Jag lär mig saker om mig själv hela tiden. En dag har jag kanske svaret, eller så får jag aldrig det.

Jag lever med den kroniska sjukdomen Komplext Regionalt Smärtsyndrom (CRPS). CRPS är ett syndrom som man inte vet så mycket om, varför den uppkommer eller hur prognosen ser ut. Vissa blir av med det, andra får lära sig leva med dess konsekvenser. Jag har levt med en ständig värk sedan slutet av 2015. Jag gör vad jag kan för att kunna leva i en så ”normal” vardag som det går, för att det ska vara så ”bra” det bara kan bli. Vi har alla våra bra och mindre bra stunder i livet. Tillfällen då vardagen rullar på utan större ansträngning, och tillfällen då vardagen utmanar oss till det yttersta – just nu utmanas jag till det yttersta. För mig är det svårt att acceptera att det är så det är, men det är väl det som kallas livet?

Jag heter Malin. Jag är en västkust-tjej och drömmer om att vandra i fjällen, cykla på fina landsvägar och yoga på en vacker strand i den ljumna kvällssolen. Jag älskar att drömma. Och att planera äventyr.

Jag är leg. Fysioterapeut. Till vardags jobbar jag som fysioterapeut och gruppträningsinstruktör på Strandhälsan i Falkenberg. Genom Friskis&Svettis är jag utbildad jympa-, dans-, IndoorWalking- och barn/juniorinstruktör. Jag älskar träningsglädje, och att få dela med mig av Jag är licensierad yogalärare / RiverGuide (200 h) via GlobalYoga.

Yogan har tagit en allt större plats inom mig. Den ger mig tid och utrymme att andas och att landa i nuet. Jag älskar flöde, när andningen blir ett med rörelsen. Jag är en person som har svårt för att vara här och nu, mina tankar flyger lätt iväg till framtiden. Jag får ofta påminna mig om att nuet är det allra viktigaste. Och det hjälper yogan mig med. Jag är tacksam för att yogan har blivit en så viktig del av mitt liv. Jag ser mig som en ”nybörjare”, alltid. Min filosofi är att jag aldrig kan bli fullärd, den dag jag anser mig vara det har jag tröttnat och bör finna mig något nytt att fokusera på. Men just nu njuter jag av att få dyka in i yogans underbara värld och få välja ut de bästa bitarna och göra dem till mina. Min yogavärld är inte den samma som din. Vi är alla individer. Men vi kan dela våra upplevelser och låta oss inspireras av varandra. Namasté.