Yoga i december 2018

Under december månad vill jag bjuda Dig på tid för dig själv, för din kropp och ditt sinne. Varje morgon kl. 06:00 publicerar jag en yogaposition, ett flöde, pranayama eller en meditation i eventet på Facebook. Varje söndag kommer jag att bjuda Dig på ett yogapass.

Kanske är det här ditt första möte med yoga, kanske är du en van utövare. Oavsett om du är en ny eller erfaren yogi hoppas jag att kommer att finna Decemberkalendern som en motivationsboost. Du väljer själv när det passar Dig att utföra dagens stund på yogamattan. Du väljer själv om det kommer att bli en stund för bara dig, eller om du vill dela den med någon i din närhet.

Som uttrycket säger: Ibland kommer livet mellan. Kanske kommer det att vara så att du en eller flera dagar av någon anledning inte kommer att genomföra dagens stund på mattan. Det är okej.

Gå med i eventet på Facebook, där kommer jag att publicera samtliga ”luckor”. De kommer även någon gång under aktuell dag att publiceras här och på mitt Instagramkonto @malingerdle.

Om du publicerar bilder i sociala medier från din yogastund, använd gärna #decemberyoga18 och tagga mig @malingerdle på Instagram. Att dela bilder och hejarop till dina yogakompisar i evenemanget på Facebook är också roligt, men självklart inget måste.

Namasté ♥︎

Kram,
Malin