Yogalärare

Under 2018/19 har jag gått Global Yogas yogalärarutbildning (200h). Magiskt är nog det rätta ordet för att förklara upplevelsen. Personligen har det varit en fysisk och psykisk turbulent tid i mitt liv då jag lever med den kroniska smärtsjukdomen CRPS. Sjukdomen har har de senaste åren exploderat och tagit över kommandot av min kropp och knopp. I min vardag hoppar jag på kryckor, men allra mest rullar jag rullstol. Jag trodde att mitt funktionshinder skulle vara just ett hinder för mig att genomföra en YTT, men det var det inte. Det har istället visat sig vara en styrka. Alla är välkomna till yogamattan, inklusive jag.

Jag vet inte hur många gånger jag fyllde i uppgifterna för anmälan till Global Yogas grundutbildning (100h), men sedan raderade allt då jag inte vågade trycka på knappen ”skicka anmälan”. Kan verkligen jag? Jag kan ju inte gå, eller stå på mina två ben. Efter många om och men vågade jag, en sen höstkväll, men förhoppningarna var låga. Svaret kom då jag behövde det positiva som allra mest, jag var inlagd på vårdavdelningen på Kungsbacka sjukhus för ett försök till att vinna lite funktion i mitt sjukdomsdrabbade ben.

I mailet från Global Yoga stod det:
Jag var varmt välkommen in i Global Yogas kula (yogacommunity)!

Jag vågade att testa mina vingar, och de höll. Jag är tacksam för att Global Yoga trodde och fortfarande tror på den yogi som lever inom mig. Längs min väg har jag träffat fantastiska människor, alla med sin personliga drivkraft till yogan och livet. Jag är en stolt riverguide/yogalärare och yogi!

Sedan juni 2019 är jag certifierad yogalärare genom Global Yoga. Här kan du se mitt certifikat.

2018

2019

Yogaklasser idag
Idag leder jag Yoga soft 70 minuter (fredagar kl. 10) på Friskis&Svettis Halmstad. Klassen ingår i Friskis Halmstads samtliga träningskort men går också att köpa som enstaka pass.

Vill du anlita mig som yogalärare eller föreläsare?
Fyll i följande kontaktformulär så återkommer jag till dig inom en kort tid.

Namasté