Rivrguide/Yogalärare

Under 2018/19 gick jag Global Yogas yogalärarutbildning, 200h. Magiskt är nog det mest rätta ordet för att spegla den resa jag var med om. Personligen var det en mycket fysisk och psykisk turbulent tid i mitt liv då jag då precis som nu lever med den kroniska smärtsjukdomen CRPS.

Sjukdomen har de senaste åren exploderat och tagit över kommandot av min kropp och knopp. Då jag inte kunde belasta mitt vänstra ben hoppade jag på kryckor, men allra mest rullade rullstol. Jag trodde därför att mitt funktionshinder skulle vara just ett hinder för mig att genomföra en yogalärar utbildning, men det var det inte. Det har istället visat sig vara en styrka och jag har fått bekräftat det jag själv lär ut till ”mina” yogis – alla är välkomna till yogamattan, inklusive jag och du, för den unika individ vi är!

Jag vet inte hur många gånger jag fyllde i uppgifterna för anmälan till Global Yogas grundutbildning (100h), men sedan raderade allt då jag inte vågade trycka på knappen ”skicka anmälan”. Kan verkligen jag? Jag kan ju inte ens stå eller gå på mina två ben. En sen höstkväll och efter många om och men, fattade jag mod och skickade anmälan. Mina förhoppningar var mycket låga.

I svars-mailet från Global Yoga stod det:
Varmt välkommen in i Global Yogas kula
(yogacommunity)!

Jag vågade att testa mina vingar – de höll. Jag är tacksam för att Global Yoga trodde och fortfarande tror på den yogi som lever inom mig. Längs min väg har jag träffat fantastiska människor, alla med sin personliga drivkraft till yogan och livet. Jag är en stolt riverguide/yogalärare och yogi!

Sedan juni 2019 är jag certifierad yogalärare (200 h) genom Global Yoga. Här kan du se mitt certifikat.

2018

2019

2020

Vill du boka en yogaklass eller föreläsning med mig? Skicka ett meddelande till mig så hör jag av mig till dig så snart som möjligt till dig.

Namsté ♡

%d bloggare gillar detta: