Webbshop

Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta, Malin Karlson Gerdle. En bok om att under dygnets alla timmar, minuter och sekunder leva med ständig fysisk- och psykisk smärta.

Har du läst boken Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta, hur många stjärnor får boken?

Betyg: 5 av 5.

Gör din beställning här!

Boken: Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta

Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta är en självbiografi skriven av Malin Karlson Gerdle. Det är en bom om att under dygnets alla timmar, minuter och sekunder leva med ständig fysisk- och psykisk smärta.

Boken finns som tryckt bok samt e-bok i PDF-format som du kan läsa i din telefon, surfplatta och dator. Psst! Håll utkik, snart finns den även som ljudbok.

Önskar du att hämta boken i centrala Halmstad? För beställning av boken exkl. frakt (230 kr), maila: gerdlesbok@gmail.cm.

Pris:
Tryckt bok 293 kr, inkl. porto 63 kr
Ljudbok (mp3-fil) 150 kr
E-bok 100 kr

Ögonkudde

Vi alla behöver en paus i vardagen. Ögonpåsen som är fylld av vete och en lugnande mild doft av ekologisk lavendel, ger dig en välbehövlig paus i vardagen. Använd ögonpåsen under savasana, en Yoga Nidra eller varför inte för att komma till ro inför natten. Ge ögonkudden till dig själv eller som en present till någon du tycker om!

Önskar du att beställa flera ögonkuddar, t.ex. till din yogastudio, gym eller om ni är flera som går ihop och vill göra en sambeställning – hör av dig! Då färgerna är osorterade, gäller det samma om du önskar en viss typ av tyg eller färgskala.

Pris: 150 kr inkl. porto 42 kr.

Meditation

Genom att regelbundet meditera ger du din kropp och sinne ett lugn och mindre stress i vardagen. Det finns många olika sätt att meditera, deras gemensamma syfte är att träna förmågan att fokusera på en sak i taget. Du kan ta med dig meditationen vart du än befinner dig: på bussen på väg till jobbet, en parkbänk, på flygplatsen eller yogamattan.

Tema: Intention
Tid: 5 min

Tema: Andetaget
Tid: 6 min

Pris: 100 kr.

Yoga Nidra

Yoga Nidra – den yogiska sömnen. Det spelar ingen roll om du tar del av en Yoga Nidra för första gången, eller tagit del av den samma för femtionde gången. Varje gång du lyssnar och låter dig guidas får du uppleva något nytt. Yoga Nidra är en adaptogen träning som ger dig det du behöver just här och nu.

Tema: Tid för dig
Längd: 20 min

Pris: 100 kr.

Föreläsning

Boka en föreläsning med mig! Jag berättar gärna min historia för dig/er, delar mina kunskaper som fysioterapeut och/eller yogalärare. Jag anpassar föreläsningen efter dina önskemål.

Önskar du att boka både en föreläsning och yogaklass? Självklart!

För att boka en föreläsning: skicka ett mail till malingerdle@gmail.com.

Pris: enligt överenskommelse.

Yogaklass

Varmt välkommen att boka en yogaklass med mig – privat, ett kompisgäng eller på din arbetsplats. Jag anpassar klassen efter dina/era önskemål.

Önskar du att boka både en föreläsning och yogaklass? Självklart!

För att boka en klass: skicka ett mail till malingerdle@gmail.com.

Pris: enligt överenskommelse.

Fyll i nedanstående formulär för att göra din beställning!

*När din betalning registrerats, skickas din beställning inom tre arbetsdagar.

Betalning

När din betalning registrerats, skickas din beställning inom tre arbetsdagar.

Swish
Använd QR-koden för att enkelt betala med Swish! Glöm inte att skriva ditt fullständiga namn så att jag vet att betalningen kommer från just dig.

Swishnr. 070-88 54 241 (Jonas Gerdle)

Bankgiro
Bankgiro nr. 245-81 56, Fotografen Jonas Gerdle ingång D

Priser
Inbunden bok: 293 kr
E-bok: 100 kr
Ögonkudde: 150 kr
Meditation: 100 kr/st
Yoga Nidra: 100 kr

Tack för att jag får berätta min historia för dig!
Namasté.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: