Webbshop

Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta, Malin Karlson Gerdle. En bok om att under dygnets alla timmar, minuter och sekunder leva med ständig fysisk- och psykisk smärta.

Tack för att jag får berätta min historia för dig!

Gör din beställning

Att beställa boken är enkelt. Såhär gör du:

  1. Välj om du önskar beställa en inbunden bok eller e-bok (PDF) som du kan läsa i din telefon, surfplatta eller dator.
  2. Fyll i nedanstående formulär. Glöm inte att skriva om du vill ha en önskad hälsning i boken. Läs igenom det ifyllda formuläret en extra gång så att Tryckfelsnisse inte varit i farten.
  3. Betala (230 kr/bok, frakt: 63 kr för en bok, 80 kr två böcker* eller 100 kr/e-bok). Skriv ditt fullständiga namn när du betalar. Önskar du ej frakt får du ett mail med vidare instruktioner för avhämtning av boken.
  4. När betalningen kommit fram skickas din beställning inom tre arbetsdagar. Önskar du ej frakt får du ett mail med vidare instruktioner när boken är redo för avhämtning. Kvittot bifogas med boken.

Bor du i Norden och önskar att beställa en bok? Har du en fråga gällande beställning? Eller önskar du att beställa fler än två böcker?

Betalning

Använd QR-koden för att enkelt betala med Swish! Glöm inte att skriva ditt fullständiga namn så att jag vet att betalningen kommer från just dig.

Priser
Inbunden bok utan frakt: 230 kr
Inbunden bok med frakt inom Sverige: 293 kr (en bok)
E-bok: 100 kr

Swishnr. 070-88 54 241 (Jonas Gerdle)

Fyll i formuläret för att göra din beställning

Psst! Du har väl inte glömt att välja betalningssätt & leverans? Önskar du få boken levererad i tin brevlåda, eller enligt överenskommelse hämta boken i centrala Halmstad – dvs. två kryss under Betalning & frakt.

%d bloggare gillar detta: