Webbshop

Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta, Malin Karlson Gerdle. En bok om att under dygnets alla timmar, minuter och sekunder leva med ständig fysisk- och psykisk smärta.

Fall in love with taking care of yourself.
Fall in love with becoming the best version of
yourself but with patience, with compassion
and respect to your own journey.

S. Mcnutt

Tack för att jag får berätta min historia för just dig!

Hur gör man för att beställa boken?

  1. Välj om du önskar beställa en inbunden bok eller e-bok (PDF) som du kan läsa i din telefon, surfplatta eller dator.
  2. Fyll i nedanstående formulär. Glöm inte att skriva om du vill ha en önskad hälsning i boken. Läs igenom det ifyllda formuläret en extra gång så att Tryckfelsnisse inte varit i farten.
  3. Betala (230 kr/bok, frakt: 63 kr för en bok, 80 kr två böcker* eller 100 kr/e-bok). Skriv ditt fullständiga namn när du betalar. Önskar du ej frakt får du ett mail med vidare instruktioner för avhämtning av boken.
  4. När betalningen kommit fram skickas din beställning inom tre arbetsdagar. Önskar du ej frakt får du ett mail med vidare instruktioner när boken är redo för avhämtning. Kvittot bifogas med boken.

Bor du i Norden och önskar att beställa en bok? Har du en fråga gällande beställning? *Eller önskar du att beställa fler än två böcker?


Använd QR-koden för att enkelt betala med Swish! Glöm inte att skriva ditt fullständiga namn så att jag vet att betalningen är från just dig.

Utan frakt: 230 kr
Med frakt: 293 kr (en bok)
E-bok: 100 kr

Swishnr. 070-88 54 241 (Jonas Gerdle)

©2022 by malingerdle.blog

%d bloggare gillar detta: