Ett handskrivet brev

Jag har fått ett brev. Ett handskrivet brev. Och innan jag ens öppnade det eller läste avsändarnoteringen på baksidan av kuvertet kände jag igen handstilen. Brevet var från en vän jag inte träffat sedan 5 juni 2015, dagen då jag tog examen som fysioterapeut vid Umeå Universitet.

Jag satt på golvet i vardagsrummet när jag öppnade kuvertet. Där blev jag sittande länge. Jag läste brevet om, och om igen. Många gånger. Samtidigt som tårarna rann ner för mina kinder. I brevet fanns så mycket känslor och så många fina ord. Tack!

Det brevet du skickade till mig betyder väldigt mycket för mig. Efter att jag suttit där på golvet en lång stund reste jag mig upp, hämtade mitt block och mina pennor. Jag satte mig vid köksbordet och började skriva. Min fina vän, ett svar är nu på väg till dig.

    ”I will tell you this
    again and again
    and again;
    you are enough.
    You are so incredibly
    enough.”

Jag älskar dig som vän –
för den du var då och den du är nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: