En stund på yogamattan

Jag är fylld av värme, glädje och tacksamhet mot min omgivning – till alla ni som finns här vid min sida, i med- och motgångar. Jag är fylld av värme, glädje och tacksamhet mot mig själv – att jag, trots den upp och nervända vardag jag lever i har vågat ta steget mot den dröm jag så länge haft. Drömmen är inte längre en dröm som finns någonstans där framme – just nu lever jag mitt i den, och det är fantastiskt!

I morse samlade jag mina vänner, och mina vänners vänner för en gemensam stund på yogamattan. Jag fick äran att leda nya som mer erfarna yogis under en klass med intentionen:

Alla dagar kan inte vara en bra dag,
men det finns något bra i varje dag.

Yogaklassen var en del, och den sista delen, av den yogalärarutbildning jag går genom GlobalYoga. Idag filmade jag klassen jag ledde för att skicka till min yogalärare Sofia Löfstaf för feedback.

Många lever en vardag med ett fullspäckat schema från morgon till kväll under veckodagarna med jobb, lämna och hämta barn från skolan och på fritidsaktiviteter, träna, laga mat, tvätta, städa… Listan kan göras lång. När helgen sedan kommer ska en massa andra saker hinnas med. Och någonstans mellan allt det där ska man få tid till sig själv, att hinna andas ett andetag eller två. Och så snurrar det på. Jag vet inte hur det är för dig, men jag vet hur det är för mig. Det är så lätt att hamna där i ekorrhjulet.

Dagens klass var fylld av kärlek till oss själva – kärlek till kroppen, kärlek till sinnet. Och tillåtelse; alla dagar kan inte vara en bra dag, men det finns något bra i varje dag. Att tillåta oss själva se det vi själva anser är bra och dåligt, utan att lägga någon värdering i det. Det visade vi genom rörelser. Genom att fokusera på medvetna rörelser i takt med våra egna andetag där det inte fanns någon början eller ett slut – bara en fortsättning. Att lyssna på kroppen, och tillåta den säga ”kör på!” eller ”stanna!”. Att acceptera att det är såhär det är. Kärlek.

Ett stort och varmt Tack till alla ni som ville dela stunden på yogamattan med mig.

Namasté ♥︎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: