Jag kan

Vad händer den dagen jag trillar eller av annan orsak måste ta mig ner eller uppifrån golvet utan att ta av min lårbensprotes? Den dagen kommer att komma. Idag provade jag för första gången att ta mig upp från golvet med protesen på. Jag har dragit mig från att faktiskt prova det. Tänk om jag inte kommer upp! Hjärnspökena har varit många, och är fortfarande många. Tänk om… De spelar mig ett elakt spratt gång, på gång, på gång, på gång. De tycks aldrig ge sig, aldrig se sig besegrade. Men det gick bra, så mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Dessutom lyckades jag idag med att ta mina första stapplande steg med protesen, utan kryckorna och utan att falla – efter år då jag inte kunnat belasta mitt vänsterben på grund av smärtsyndromet CRPS, 57 dagar postoperativt efter lårbensamputationen och dag 16 med lårbensprotes!

2 svar till ”Jag kan”

 1. Kära nån Malin, jag hade ingen aning! Satt och googlade gamla klasskompisar på skoj och var inte beredd på detta!
  Vill bara säga att jag verkligen lider med dig och blir så ledsen att du ska behöva gå igenom det här.
  Hade kunnat säga ”åh, men du som är så stark, det fixar du lätt”, men det är nog en klyscha som inte innehåller särskilt mycket tröst.
  Jag ska be för att du ska få styrkan att uthärda.
  Stor kram från Noomi ❤️

  PS. Melker är jättesöt 🙂

  Gilla

  1. Men hej Noomi! 😀 Så roligt att du hittat hit. Tack snälla för din omtanke. Ja här har det hänt både det ena och det andra, enligt sjukvården kallas det för ”otur”. Men hur som helst är det bättre än det var innan amputationen – det är jag glad för. Kram ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: