Om boken

Malin Karlson Gerdle (f.1992) är leg. fysioterapeut och lic. yogalärare. 2017 drabbades hon med det neurologiska smärtsyndromet Komplext Regionalt Smärtsyndrom (CRPS). Symtom och smärtor som hon haft i flera år fick då äntligen ett namn. Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta är en hudnära berättelse om att i en upp och nervänd vardag finna en väg framåt.


Har du läst boken Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta, hur många stjärnor får boken?

Betyg: 5 av 5.
Om Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta

En bok om att under dygnets alla timmar, minuter och sekunder leva med ständig fysisk- och psykisk smärta. Hur kan man då leva utan rädslan att en dag inte orka resa sig upp igen, då smärtan åter igen brutalt sparkat undan benen för en?

I boken får du möta Malin som lever med smärtsyndromet Komplext Regionalt Smärtsyndrom (CRPS), vilket ger en långvarig och intensiv smärta under dygnets alla tidsenheter. Malin vårdtagare, men också vårdgivare. I sin roll som leg. fysioterapeut hjälper hon andra som av olika anledningar är drabbade av smärta.

Att kunna känna en annan persons smärta går inte. Det du däremot kan göra är att försöka sätta dig in i dess situation. Hur då? Att bl.a. skaffa dig en djupare förståelse och kunskap om personens situation, syndrom eller sjukdom. Den här boken hjälper dig med det.

Vägen framåt – i en vardag med långvarig smärta är boken för dig som anhörig, vän eller bekant. För dig som är under utbildning eller redan är leg. sjukvårdspersonal. Och inte minst för dig som är drabbad.

Du är inte ensam!

”Fall in love with taking care of yourself. Fall in love with becoming the best version of yourself but with patience, with compassion and respect to your own journey.”

S. Mcnutt

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: